Ledigt jobb

Verksamhetsutvecklare sökes till Hallands sjukhus

Sista ansökningsdag: 17 februari Ansök nu

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Utvecklingsavdelningen är tillsammans med HR, Ekonomi, Kansliavdelningen och Medicinsk teknik Halland en del i område Lednings och verksamhetsstöd på Hallands sjukhus. Ledning och verksamhetsstöds uppdrag är att stödja Hallands sjukhus genomförande av grunduppdragen, vård, utbildning och forskning och att ständigt bidra till att utveckla och förbättra verksamheten.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som verksamhetsutvecklare på Hallands sjukhus med verksamhetsutveckling. I rollen kommer du att arbeta i olika team på uppdrag av verksamhetschefen på Utvecklingsavdelningen med uppdrag och syfte att bidra till att nå Hallands sjukhus mål.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med och bidra till att Hallands sjukhus kan fortsätta erbjuda den bästa specialistsjukvården med patientens behov i fokus! Som verksamhetsutvecklare hos oss kommer du att vara en viktig stödfunktion i arbetet med ständiga förbättringar för att möta utmaningarna inom hälso- och sjukvården. I din roll som verksamhetsutvecklare hos oss är dina uppgifter främst att:

* Arbeta med processutveckling, förändrings- och förbättringsarbete för bättre sjukvård.
* Arbeta med att öka patientsäkerhet och kvalitet i vården.
* Utveckla och förbättra patientens väg genom vården och bidra med metodstöd.
* Samordna projekt och implementeringsuppdrag.
* Vara Hallands sjukhus representant i samarbetsforum mellan förvaltningar och kommuner.
* Ta fram och sammanställa fakta som underlag för beslut och ställningstaganden.
* Bidra till att möjliggöra patientens autonomi och utveckla vårdens processer genom att använda teknikens och digitaliseringens möjligheter.
* Omvärlds- och framtidsspana.

I rollen ingår även att du engagerar och motiverar medarbetare och chefer på Hallands sjukhus i att vidareutveckla verksamheten för att fortsätta att leverera Sveriges bästa vård till hallänningen. Arbetsuppgifterna utgår från beslutade mål för Hallands sjukhus och Region Halland. Tjänsten utgår från Varberg eller Halmstad, beroende på sökande.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är legitimerad sjuksköterska eller har annan lämplig högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete med förändrings- och utvecklingsarbete, verksamhetstrategin Lean och utbildningsfrågor är meriterande liksom arbete med processer och patientens väg i vårdens övergångar. Vidare bör du ha en god förmåga att leda en implementering så att ny kunskap omsätts i praktiken.

Du har förmågan att skapa nätverk och kan leda komplexa uppdrag. Rollen kräver också att du är strukturerad och har en god administrativ förmåga. Som person är du analytisk, lyhörd och kommunikativ och kan samverka med chefer och medarbetare på alla nivåer i verksamheten. Samtidigt kan du lösa uppdrag både självständigt och tillsammans med andra och bidrar med energi och gott samarbetsklimat i teamet. Genom nyfikenhet och förmåga att tänka nytt engagerar du andra i din omgivning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2019-06-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 februari. Referensnummer A846525.

Övrigt

Vi utgår från ett löpande urval i denna rekrytering och kandidater kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Sofia Thorin-Hjalber , Utvecklingschef Hallands sjukhus

Telefon: 0730-71 65 43

För information om fackliga företrädare, kontakta Jessica Fällhed, HR Partner

Telefon: 035-13 11 79