Ledigt jobb

IT-tekniker sökes till IT Klient och Skrivare, Halmstad

Sista ansökningsdag: 20 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

På vår IT-avdelning, IT Klient och Skrivare, arbetar vi med tjänsterna Klient och Utskrift. Vårt uppdrag är att serva verksamheten med en funktionell arbetsplats rörande dessa områden. Avdelningen hanterar över 7500 datorer och 3500 skrivare inom Region Halland och består av 20 medarbetare placerade antingen i Varberg eller Halmstad. Vårt uppdrag sträcker sig över hela regionen.

Central administration och support är därför nödvändigt och vikten av att vi har fungerande processer och verktyg för att hantera detta är stor. All paketering och distribution av applikationer sköts centralt via våra deploymentverktyg, men även arbete på plats hos kund, utställ/utbyte av datorer och skrivare hanteras av vår avdelning.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en medarbetare till avdelningen IT Klient & Skrivare. De vanligaste arbetsuppgifterna består av att ge IT-support, felsöka samt agera resurs i
systemförvaltningen av de datorer och skrivare som finns ute bland verksamheterna i Region Halland. I arbetet ingår även dokumentation och 2:nd line support till vår Servicedesk samt deltagande som resurs i olika projekt och uppdrag. Enstaka telefonpass i vår Servicedesk kan också förekomma.

Du kommer arbeta både självständigt och i grupp, uppdraget kan sträcka sig över hela Region Halland geografiskt. Arbetet kan lika mycket handla om utbyte av datorer eller skrivare så som djupare felsökning tillsammans med olika specialister som finns i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
* Branschspecifika kurser inom IT.

* God teknisk kompetens och förståelse av datorns komponenter och operativsystem baserat på PC och Microsofts OS.

* Vana av att självständigt kunna söka lösningar på datorrelaterade problem samt avancerad felsökning av PC hårdvara, operativsystem, mjukvara samt skrivare.

* Dokumenterad praktisk erfarenhet av support på Win7/Win10 datorer i större IT-miljöer.

* Dokumenterad praktisk erfarenhet av deployment och programdistribution.

* Dokumenterad praktisk erfarenhet av IT support i datanätverk med central administration.

Meriterande är erfarenhet av central administration och deployment av datorer i större IT-miljö och god förståelse kring vmware och tunna klienter.

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med teknisk service och support. Som person är du engagerad, noggrann, lösningsorienterad, nyfiken och initiativrik utan problem att följa riktlinjer och framtagna processer. Då du i det dagliga arbetet har kontinuerlig dialog med våra kunder är det viktigt med en god social förmåga. Då detta uppdrag kräver stor noggrannhet, dokumentation och kontinuitet kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi arbetar med ständigt förbättringsarbete och ser gärna egenskaper som att kunna driva och förbättra arbetsflöde faller naturligt för dig.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B erfordras.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2019-02-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 20 januari. Referensnummer RGS 104/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Thomas Segerlind, Avdelningschef

Telefon: 0722-07 96 75

E-post: thomas.segerlind@regionhalland.se

Inger Ivarsson, Vision

Telefon: 0340-48 17 98

Lena Ljungberg, Kommunal

Telefon: 0340-48 10 00 (vxl)