Ledigt jobb

Redo för nya utmaningar? Ortodontist sökes till Tandregleringen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 11 januari 2019 Ansök nu

Söker du en arbetsplats där du har möjlighet att påverka ditt dagliga arbete. Vill du arbeta i en arbetsgrupp som är lyhörd och mån om att alla trivs. Då är Tandregleringen i Kungsbacka en arbetsplats för dig!

Tandregleringen Kungsbacka är en trivsam specialistklinik som sitter i fräscha lokaler. Det är lätt att pendla hit och kliniken ligger bara sju minuters gångväg från centralstationen i Kungsbacka. Region Halland erbjuder också möjlighet att leasa miljöbil.

Framtiden är spännande och vi vill satsa på den och på oss som jobbar här – därför har vi infört digital scanning (3shape) och satsar på utbildning och forskning inom vårt område. Vi uppmuntrar medarbetare att ingå i projekt tillsammans med Region Hallands forskningsenhet, FoU och vill också i framtiden kunna erbjuda plats för ST-tandläkare hos oss. Vi har ett nära samarbete med Specialisttandvården som innebär spännande utveckling och ny kunskap.

Trivsel och bra sammanhållning är viktigt. Vi har gemensamma aktiviteter och kick off minst två gånger om året – både för att utvecklas tillsammans, men också för att det är roligt att umgås utanför jobbet

Som Ortodontist på Tandregleringen i Kungsbacka kommer du att mötas av ett härligt gäng som varierar i både åldrar och erfarenhet. Här har vi ett bra samarbete mellan våra professioner som stöttar upp och hjälper varandra i det dagliga arbetet. Vi är ett positivt gäng som jobbar nära varandra i team och där alla tar ett stort ansvar för att vår klinik ska fungera så bra som möjligt för våra patienter.

Arbetsbeskrivning

Hos oss kommer du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som ortodontist, vilket bland annat innebär patientbehandling, konsultation och utbildning samt att bidra till klinikens utvecklingsarbete.

Förutom Folktandvårdens gemensamma introduktionsdagar kommer du få en anpassad introduktion hos oss, den utformas efter dina erfarenheter och dina behov. Det finns alltid erfaren personal på plats så att du kan få det stöd och den hjälp som behövs när man är ny på jobbet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med specialistbehörighet inom ortodonti.

Dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och engagemang är något vi värderar högt. Du är noggrann, flexibel och lägger stor vikt vid patientfokus men har även god initiativförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i svenska språket samt goda datorkunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
B-körkort erfordras.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 11 januari 2019. Referensnummer NSVH 230/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Laila Crafoord, Klinikchef/Tandhygienist

Telefon: 0300- 56 53 30

E-post: laila.crafoord@regionhalland.se

Anna Ödman, Saco

Telefon: 0300- 56 53 30

E-post: anna.odman@regionhalland.se