Ledigt jobb

Arbetsterapeut sökes till Vårdcentralen Västra Vall - Breared, Varberg

Sista ansökningsdag: 25 november Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Västra Vall - Breared är den största vårdcentralen i egen regi. Vi är belägna mitt i Varberg och har ca 14 700 personer listade hos oss. Vår filial ligger i ett expansivt område fem minuter från centrum. Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss på Vårdcentralen Västra Vall - Breared, en trivsam vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor!

Arbetsbeskrivning

Vanligt förekommande arbetsterapeutiska arbetsuppgifter som rehabilitering efter skada/sjukdom, ergonomisk rådgivning, utprovning av hjälpmedel och bostadsanpassning. Vi träffar våra patienter såväl på mottagning som i hemmiljön. Inom verksamheten finns olika specialiteter som artrosskola, smärtskola, rehabteam etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet från primärvård är meriterande och att du är van vid att arbeta självständigt och känner dig trygg i din yrkesroll. Körkort B erfordras för tjänsten.

Vi önskar att du är nyfiken på förändringsarbete och gillar utmaningar då vi har ett stort fokus på detta. Teamarbete ställer krav på personlig lämplighet, framförallt flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2019-02-01.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 november. Referensnummer NSVH 231/18.

Övrigt

Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Agneta Billmer, Verksamhetschef

Telefon: 0340-48 21 30

För uppgift om facklig företrädare v.g. kontakta Sara Enocson., HR-partner

Telefon: 070-871 33 57