Ledigt jobb

Sjuksköterska för vikariat till Vuxenpsykiatrimottagningen Halmstad

Sista ansökningsdag: 3 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Öppenvården erbjuder psykiatri nära invånarna och har mottagningar i varje kommun. Vår verksamhetsinriktning Rätt vård i rätt tid! innebär ett ständigt arbete mot ökad kvalitet, kortare ledtider och bättre patientdelaktighet. Förbättringsarbete sker löpande och involverar all personal. Vuxenpsykiatrimottagningen i Halmstad har som uppdrag att utreda och behandla specialistpsykiatriska patienter. På mottagningen arbetar personalen i tvärprofessionella team, mottagningen präglas av en positiv anda och det bedrivs kontinuerligt förbättringsarbete.

Vi söker dig som sjuksköterska, gärna med erfarenhet av psykiatri. Du uppskattar utmaningar och har en positiv inställning till förändringar, när de förbättrar vården för patienterna.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av psykiatrisk omvårdnad, telefonrådgivning, dokumentation, uppföljningar, bedömningar och samordning med vårdgrannar. Hembesök kan förekomma.

Du kommer att ingå i en sjuksköterskegrupp med hög kompetens och kommer erbjudas handledning. I tjänsten ingår att bedriva självständiga sjuksköterskebesök på mottagningen vilket innebär att det är viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll.

Just nu är mottagningen i Halmstad inne i en förändringsfas där du som medarbetare har stor möjlighet att påverka psykiatrins utveckling i Halmstad. Vi erbjuder dig goda villkor, rimlig arbetsbelastning, bra utvecklingsmöjligheter och en förbättringsorienterad arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande. Erfarenhet av arbete som sjuksköterska, gärna inom psykiatrisk vård, är också meriterande.
Vi förväntar oss att du tackar ja till möjligheter att fortbilda dig, när ett sådant behov identifieras. Vidare har du goda kunskaper i svenska språket och gärna ett intresse för moderna, tekniska och digitala lösningar i vården. För tjänsten erfordras B-körkort.

Arbetets utformning kräver en flexibel och professionell medarbetare som är trygg i sin yrkeskompetens. Du motiveras av att förbättra verksamheten med patientens bästa som utgångspunkt. Du har en god samarbets- och initiativförmåga och strävar hela tiden efter personlig och yrkesmässig utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 3 februari. Referensnummer A842293.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Johanna Hjelmberg, Avdelningschef

Telefon: 0708 70 45 71

Patrik Bång , Avdelningschef

Telefon: 0733-06 00 31

Sabina Altnäs, Vårdförbundet

Telefon: 0346-562 21