Ledigt jobb

Sjuksköterska till Vårdcentralen Hertig Knut, Halmstad

Sista ansökningsdag: 28 oktober Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Hertig Knut är en trivsam vårdcentral med ca 10 400 listade patienter. Verksamheten är förlagd mitt i centrala Halmstad och med en filial på området Kärleken. Vårdcentralen består av läkar- och distriktssköterskemottagning, lab, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL och diabetes. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vår personalgrupp är ett gott gäng, som är vana vid att arbeta i team. Vi lägger stor fokus på samarbete, teamkänsla och försöker ständigt vara nytänkande i det vi företar oss i. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker också det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten och göra den ännu bättre.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av telefonrådgivning, tidsbokning samt planerat och akut mottagningsarbete. Du kommer dessutom att utföra bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker planerat och akut till vårdcentralens öppna mottagning/disk. Även administrativa uppgifter ingår.

Låter det som något för dig? Då kanske just du är vår nya kollega på läkarmottagningen!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av vård inom närsjukvården är meriterande. Goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift förutsätts. Vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem varför god datorvana krävs. Kunskap i journalsystemet VAS är meriterande. Körkort B erfordras för tjänsten.

Det är viktigt att du är en serviceinriktad och lösningsorienterad person med ett gott bemötande. Vi ser gärna att du är en person med hög flexibilitet som trivs med att arbeta i team. God samarbetsförmåga bedöms vara en viktig kvalifikation för arbetet, men även förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse till och med 2018-12-28, med möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 oktober. Referensnummer NSVH 202/18.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan i god tid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Susanne Svensson, Tf. Verksamhetschef Vårdcentralen Hertig Knut

Telefon: 073-824 24 79

Helen Gustafsson

Telefon: Region Hallands växel 035-13 10 00