Ledigt jobb

Är du vår nya tandsköterska? Folktandvården Vallås söker en ny kollega!

Sista ansökningsdag: 21 oktober Ansök nu

Välkommen till Folktandvården Vallås! Vi är ett härligt gäng med god sammanhållning och söker nu Tandsköterska till vår klinik.

Vår hemtrevliga folktandvårdsklinik finns i ny ombyggda Vallås centrum. När du kommer in i vårt väntrum möts du av nya fräscha möbler men också av skratt och glädje. Vi har nio behandlingsrum och som tandsköterska kommer du att bli en del i våra team av totalt 22 medarbetare.

Folktandvården Vallås vision är: "Patienter ska få komma när de har behov". Vårt mål är: "Rätt ifyllda tidböcker med personal som trivs". Vi tror att medarbetare med stora möjligheter att påverka arbetstider och schema är nöjdare medarbetare, likaså att man får tid avsatt för administrativa uppgifter. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. Vi har en väl utformad värdegrund där innebörden handlar om hur det är att jobba i en grupp som trivs, håller ihop, utvecklar och förbättrar. Hos oss får du som medarbetare omväxlande arbetsuppgifter och ansvar utifrån ditt intresse och önskemål samt verksamhetens behov. Det är också viktigt att våra medarbetare får kompetensutveckling, vilket sker genom en individuell utvecklingsplan. Vi har delaktiga och engagerade medarbetare med väl fungerande mötesforum där alla kommer till tals.

Du får gärna läsa mer om oss och vår verksamhet på:
http://www.regionhalland.se/vard-halsa/hitta-din-vard/folktandvarden-vallas

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en ny kollega. I rollen som tandsköterska kommer du att få använda hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Vi söker dig som har intresse av såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård. I arbetet ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter som assistans, sterilarbete, profylax och administrativt arbete. Vi erbjuder generös kompetensutveckling utifrån vad varje medarbetare behöver.

Kvalifikationer

Du som söker har examen som tandsköterska, det är meriterande om du har något eller några års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av god assistans är meriterande.

Vi söker en positiv, glad och initiativrik person som tar ansvar och har förmåga att arbeta på ett flexibelt sätt. Du ska vara trygg med att arbeta självständigt men också ha lätt att samarbeta. Tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet.

Du har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 21 oktober. Referensnummer NSVH 198/18 .

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anne Hemberg Jess, Klinikchef

Telefon: 0735-41 47 54

Kristina Helgotsson, Biträdande klinikchef

Telefon: 035-14 60 66

Eva Dahl , Vision

Telefon: 035-146060