Ledigt jobb

Socionom sökes till Vuxenpsykiatrimottagningen, Hylte

Sista ansökningsdag: 7 januari 2019 Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Vuxenpsykiatrimottagningen i Hylte består idag av sjuksköterskor och medicinsk sekreterare på heltid samt läkare på deltid via videolänk. Utredningar och tvärprofessionella bedömningar inom det specialistområdet som den lilla mottagningen i Hylte inte kan utföra, erbjuds kontakt med vuxenpsykiatrisk mottagning på annan ort.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med psykosociala arbetsuppgifter på individ- och nätverksnivå. Du har samtal i skiftande former från psykosociala utredningar/bedömningar till anhörigstöd, familjesamtal, nätverksarbete etc. Samtalsbehandling med terapeutisk inriktning förekommer i varierande grad. Andra uppgifter som berör yrkesrollen är att kunna samverka, handlägga samt ha god kännedom gällande socialrättsliga frågor. Du behöver även ha god kännedom om psykiatrisk rehabilitering. Handledning/konsultinsatser kan förekomma i varierande omfattning. Stora krav läggs på självständigt arbete samtidigt som du kommer att arbeta tillsammans i team med mottagningens övriga professioner. Socionomen på mottagningen värnar också lite extra om barn-, anhörig- och familjeperspektivet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med socionomexamen. Erfarenhet av psykosocialt arbete inom psykiatriska sammanhang samt liknande arbete inom andra myndigheter/vårdgrannar är meriterande. Goda kunskaper i svenska språket krävs och B-körkort erfordras.

Som person är du ambitiös och professionell i din roll och har patientens behov tydligt i fokus för ditt arbete. Du har en helhetssyn på ditt arbete och en god samarbetsförmåga. Du har ett tydligt intresse för förbättringsarbete och tar ansvar för att utveckla verksamheten med patienternas behov som din utgångspunkt. Slutligen är du flexibel, har god samarbets- och initiativförmåga samt arbetar både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 januari 2019. Referensnummer PSH 126/18.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Patrik Bång, Avdelningschef, VPM Hylte

Telefon: 0733-060 031

Dragica Grahovac, Saco

Telefon: 035-16 02 54