Ledigt jobb

Är du Vårdcentralen Hyltebruks nya Psykolog/ PTP-psykolog?

Sista ansökningsdag: 31 december Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

På vårdcentralen Hyltebruk arbetar vi alla tillsammans för att erbjuda våra 8 000 listade patienter bästa vård hos rätt specialist. Vi strävar efter att ha hög kompetens, god tillgänglighet och att medarbetarna känner arbetsglädje.

Arbetsbeskrivning

Som psykolog/PTP-psykolog på vår vårdcentral kommer du att möta vuxna och barn. Din tjänst kommer att vara fördelad på 40% som barnhälsovårdspsykolog, där du kommer att arbeta med utvecklingsbedömningar, föräldrastöd samt stöd till BVC-sjuksköterska. Resterande del av tjänsten är riktad mot vuxna, där du utreder och bedömer behov av behandling. I uppdraget ingår också att i team, bestående av olika professioner inom vårdcentralen, bidra med din kompetens i rehabiliteringsprocessen. Om du är PTP-psykolog kommer du att få handledning av vår nuvarande psykolog på vårdcentralen, som har god erfarenhet av att handleda PTP-psykologer.

Du har din placering på Vårdcentralen i Hyltebruk, men då vi har ett nära samarbete med Vårdcentralen i Torup kommer du även att ha patienter där.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog alternativt utbildad psykolog som står inför din PTP. Meriterande är KBT-utbildning.

Vi ser att du som söker är en empatisk person som är trygg i dig själv och har mod att fatta beslut. Du är initiativtagande och arbetar målmedvetet för att nå önskade resultat. Vidare är du en person som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheter i förändringar. Då vi arbetar i team är det mycket viktigt med en god samarbetsförmåga och att du har en god känsla för service. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Som PTP-psykolog erbjuder vi dig en allmän visstidsanställning under din PTP-tjänstgöring.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 december. Referensnummer NSVH 243/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Wahlström, Vårdcentralschef

Telefon: 0703-56 36 61

Anna Franzén, Saco

Telefon: 0300-56 92 59