Ledigt jobb

Barnsjuksköterska/sjuksköterska till Barn- och ungdomskliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 december Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Barn och ungdomskliniken ansvarar för den slutna specialistvården för barn och ungdomar i Halland 0-18 år. Avdelning 62 är en avdelning med elva vårdplatser för utredning och behandling av barn och ungdomar inom specialiteterna barnmedicin-,kirurg- och ortopedi. Avd 63 är en infektionsavdelning med elva vårdplatser för barn och ungdomar, här vårdas även barn från öronkliniken. Vår verksamhetsidé är följande: Vi skall ge bästa möjliga sjukvård barn, ungdomar och deras familjer i en miljö där lek, glädje, delaktighet och trygghet präglar tillvaron.

Vi söker nu två nya kollegor till vårt team. Du kommer att välkomnas av en arbetsgrupp som präglas av gott samarbete och högt i tak.

Arbetsbeskrivning

Mer information om arbetsplatsen...

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom barn- och ungdomsvård. Avdelning 62 och avdelning 63 har ett nära samarbete och som sjuksköterska har du din huvudplacering på avdelning 63, men skall kunna arbeta på båda avdelningarna. Detta innebär att arbetet är både omväxlande och utvecklande.
Du kommer att ingå i ett team med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor där gott samarbete och laganda står i fokus.

Du är välkommen att besöka avdelningarna eller hospitera någon dag för att få en inblick i barnsjukvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta inom barnsjukvården. Specialistutbildning inom barn- och ungdomsvård är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska är önskvärt. Du ska vara intresserad av att arbeta med barn och ungdomar i centrum, där hela familjer involveras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
1 Tillsvidareanställning på 100% och ett vikariat på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 december. Referensnummer HS 297/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Mer information om arbetsplatsen...

Kontaktperson

Helen Isaksson, Avdelningschef på avdelning 63

Telefon: 035-13 41 32

Regina Mehlin, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 11 63