Ledigt jobb

Psykiater/Distriktsläkare till Vårdcentralen Åsa

Sista ansökningsdag: 14 april Ansök nu

Vårdcentralen Åsa är en trivsam och väletablerad vårdcentral, belägen mitt i en växande ort, med havet som närmsta granne. Det finns goda möjligheter att pendla tack vare Åsa Station. Åsa är en inflyttningsort och idag har vi ca 9 700 listade patienter. Vi har ett komplett allmänmedicinskt utbud och ett välfungerande rehabteam. På vårdcentralen finns förutom läkar- och distriktssköterskemottagning även BVC och en välutrustad avdelning för arbetsterapi och fysioterapi. Vi har ett team som hanterar psykisk ohälsa/sjukdom på primärvårdsnivå bestående av två psykologer, en kurator, en rehabsamordnare och en psykiatrisjuksköterska.

Vi söker nu en psykiater på deltid som vill vara med och bidra med sin kunskap och kompetens till vår verksamhet. Du kommer mötas av en trevlig arbetsgrupp som har goda samarbeten och nära till skratt.

Arbetsbeskrivning

Som psykiater på Vårdcentralen Åsa kommer du att ingå i vårt team som arbetar med psykisk ohälsa/sjukdom på primärvårdsnivå. I arbetet ingår bedömning, rådgivning och rehabronder. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på en välfungerande vårdcentral, dina blivande kollegor har hög kompetens och ett stort engagemang. Vi jobbar teambaserat så att rätt händer gör rätt saker!

Arbetstid: Dagtid, en dag/vecka.

Kvalifikationer

Du är specialist i psykiatri. Du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska. Vi värdesätter egenskaper såsom initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 20%. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 14 april. Referensnummer A857373.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Therese Theander , Vårdcentralen Åsa

Telefon: 0766-10 69 87

Kristian Brandt, Hallands Läkarförening

E-post: Kristian.brandt@regionhalland.se