Ledigt jobb

Administrativ samordnare sökes till FoU Halland

Sista ansökningsdag: 1 mars Ansök nu

FoUs övergripande uppdrag utgår från Region Hallands värdegrund Vi- KAN som betonar vikten av att tillsammans arbeta för att stärka kompetens, ta ansvar och verka för nytänkande för att bidra till Hallands utveckling genom bland annat innovationer, förnyelse och förändringskraft.

Utveckling genom forskning och utbildning är en integrerad del i Region Hallands hälso- och sjukvårdsstrategi och har stöd genom hälso-och sjukvårdslagen. Som stöd för denna utveckling har Region Halland en enhet för forskning- och utbildning där personal och verksamheter kan få stöd med vetenskaplig handledning och utbildning i vetenskaplig teori och metod. Varje år avsätts också särskilda medel som gör det möjligt för regionens personal att bedriva FoU- projekt och få utbildning i forskningsmetodik och folkhälsovetenskap.

Enheten för FoU består av drygt 30 heltidsanställda medarbetare, bland annat läkare, sjuksköterskor, epidemiologer, statistiker, administrativ personal, bibliotekarier med flera. Därtill har vi ett antal anställda på uppdrag som till exempel förvaltningsövergripande studierektorer, FoUs uppdrag innebär rikligt med externa kontakter både i vår stödjande roll men även i de strategiska frågor som åligger verksamheten att driva.

Vi söker nu en administrativ samordnare till vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

I uppdraget ingår bl. a med att arbeta för en:
•Sammanhållen administration för FoU för att hålla ihop de olika uppdrag/processer som finns inom verksamheten
•Koordinator och administrativt stöd för FoU och dess ledning (ledningsgrupp och verksamhetsråd), omfattar bland annat mötesplanering och hantering, tjänsteskrivelser till politiken, utveckling av administrativa rutiner
•Sekreterare i Region Hallands Vetenskapliga råd (hantera utlysning, beredning och administration kring Region Hallands gemensamma anslag för forskning och utvecklingsprojekt)
•Sekreterare i Region Hallands FoU-råd (hanterar förvaltningsövergripande frågor för Region Halland för att stärka utvecklingen i Halland genom forskning, utveckling, och utbildning)

Kvalifikationer

Vi söker framförallt dig som har erfarenhet av en liknande roll i en komplex organisation. Vi ser också gärna att du har en adekvat högskoleutbildning eller utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig, men erfarenhet väger tyngre.

Vidare söker vi dig som har:
•God förmåga att uttrycka sig skriftligt.
• Erfarenhet av utvecklingsarbete
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift krävs

Som person är du:
• Lyhörd med god kommunikativ förmåga
•Har ett utåtriktat förhållningssätt som främjar ett positivt samarbets- och samverkansklimat

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 mars. Referensnummer A849275.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ann Ekberg-Jansson, Verksamhetschef FoU Halland

Telefon: 073-850 24 72

E-post: Ann.Ekberg-Jansson@regionhalland.se

Kerstin Fjällman Schärberg , Avdelningschef FoU Halland

Telefon: 073-303 78 88

E-post: Kerstin.Fjallman-Scharberg@regionhalland.se

Jonathan Pearman, Avdelningschef FoU Halland

Telefon: 073-850 21 52

E-post: Jonathan.pearman@regionhalland.se

Fredrik Solvang , Saco

Telefon: 072-371 23 17

Monica Johansson, Vision

Telefon: 035-13 48 45