Ledigt jobb

Arbetsterapeut sökes till BUP-mottagningen, Halmstad/Falkenberg

Sista ansökningsdag: 8 november Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

BUP i Halmstad och Falkenberg erbjuder en delad tjänst mellan mottagningarna. Du kommer inledningsvis sitta i Halmstad tillsammans med annan arbetsterapeut för att på så sätt få en bra introduktion. Därefter kommer din arbetsplats vara både i Falkenberg och Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget på BUP-mottagning innebär att du arbetar med barn och ungdomar som har behov av arbetsterapeutiska insatser på grund av kognitiva svårigheter och/eller sömnsvårigheter.

Arbetet innebär främst kartläggning av aktivitetsutförande och behandling i form av kognitivt stöd samt förskrivning av tyngdtäcke och kräver såväl förmåga till självständigt arbete som att kunna arbeta i team.

Vi erbjuder extern handledning och ett gott arbetsklimat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Det är meriterande att ha BUP-erfarenhet och/eller habilitering. Du har erfarenhet av bedömning och behandling av kognitiva svårigheter. Tidigare arbete med barn och unga är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 8 november. Referensnummer PSH 110/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Mariette Grattbeck, Avdelningschef BUP Falkenberg

Telefon: 0346-56125

Yvonne Oliv , Avdelningschef

Telefon: 0720-83 63 30

Towa Hansson, Saco

Telefon: 035 -13 17 50