Ledigt jobb

Är du Vårdcentralen Falkenbergs nya Specialistläkare i allmänmedicin?

Sista ansökningsdag: 24 mars Ansök nu

Vill du bli framtidens Specialistläkare i Närsjukvården? Är du en person som tycker om att arbeta med människor på en arbetsplats som kännetecknas av gott samarbete, positiv framåtanda och yrkesskicklighet? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss på vårdcentralen Falkenberg.

Vårdcentralen Falkenberg är en trivsam mottagning med cirka 10 000 listade patienter som ligger vackert belägen vid ett naturskönt område där Ätran har sitt utlopp i havet. Vi erbjuder dig ett intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent läkarteam som med stort engagemang och passion driver vårdcentralens utveckling framåt.

Vårdcentralen består av läkar- och distriktssköterskemottagning med BVC och ett laboratorium. Andra professioner hos oss är fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog och kurator samt mottagningar för astma/ KOL och diabetes. Vi kan även erbjuda våra patienter mindfulness, REDO, artrosskola och smärtskola. Vi har nyligen öppnat vår renoverade bassäng där vi erbjuder våra patienter behandling och träningsmöjlighet. I vår sjukskrivningsprocess arbetar vi med ständiga förbättringar och där är vår rehabkoordinator en naturlig del. Vi har ett psykosocialt team som har mycket hög kompetens och är en del av vårt rehabutbud.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som Specialistläkare inom allmänmedicin hos oss möter du en variation av arbetsuppgifter med möjligheter att påverka din egen arbetssituation. I ditt uppdrag ingår sedvanliga arbetsuppgifter för allmänspecialist på en vårdcentral. Du har såväl planerad som akut patientmottagning samt ansvar för äldreboende och eventuell BVC. Du är en viktig del i teamet runt patienten och alla våra kompetenser finns samlade nära varandra. Handledning av AT- och ST-läkare är en del av vårt dagliga arbete.

Eftersom du som medarbetare i Region Halland är en värdefull tillgång, är vi glada över att kunna erbjuda dig fler förmåner! Du erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, fri sjukvård, löneväxling och föräldrapenningtillägg dessutom kanske du vill hyra cykel eller dator till ett förmånligt pris.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom allmänmedicin. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. B-körkort erfordras.

Som person bör du gärna dela med dig av dina kunskaper och ha ett stort och brinnande intresse för att patienten ska få en god vård. Du bör ha förmågan att se vikten av att arbeta i team och arbetar tillsammans med dina kollegor för att vi ska få den bästa arbetsplatsen. Vårdcentralen Falkenberg satsar på ständig utveckling för att vi ska förbättra för våra patienter och vår arbetsmiljö därför sätter vi stort värde på att du har en vilja att vara med i vårt pågående utvecklingsarbete. Vi är även måna om att skapa goda förutsättningar för fortbildning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 80- 100%. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 24 mars. Referensnummer A851033.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande, ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Helén Thorstensson, Verksamhetschef Falkenberg

Telefon: 072-523 49 03

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening

Telefon: 0346-56 000 vxl