Ledigt jobb

Semestervikarierande köksbiträden till Kostservice, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Kostservice Halmstad producerar och levererar måltider till patienter samt personal och besökare på Hallands sjukhus Halmstad, därutöver produceras mat till catering åt Region Hallands kurs- och konferensverksamhet.

Vill du göra skillnad för patienter och vårdpersonal? Kostservice i Halmstad söker dig som har en stark vilja att arbeta med något viktigt i sommar!

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Arbetsuppgifterna innefattar diskning och brickdukning samt övrigt förekommande arbete i storkök. Beroende på sökandes erfarenhet kan också produktion i varm- och kallkök, leverans av matvagnar med truck, bufféservering och arbete i kassa i lunchrestaurang bli aktuellt.

Kvalifikationer

Du som söker har genomgått, eller genomgår nu, utbildning inom storkök och restaurang eller likvärdigt. Nyligen erhållen erfarenhet av arbete i storkök, restaurang och/eller café är meriterande. Goda kunskaper inom egenkontroll och HACCP är önskvärt. Datorvana samt truckkort klass D är meriterande. Det är också meriterande om du har kassavana.

Vi söker dig som är intresserad av mat och service samt har viljan att ta ansvar och engagera dig. Du har en positiv attityd och nära till skratt samt lätt för att kommunicera och samarbeta. Vidare har du snabba fötter, är flexibel och uppskattar omväxlande arbetsuppgifter. Tunga lyft förekommer dagligen, det är därför bra om du har en god fysik. För att du ska kunna bli aktuell för sommarjobb hos oss ska du vara född 2001 eller tidigare. Du behöver vara tillgänglig för arbete alla veckodagar under hela perioden. Mycket goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift, är ett krav.

Är du intresserad av jobb hos oss på Kostservice, Halmstad är du välkommen på drop-in-intervju torsdag 7 februari 2019 kl. 16:00 - 19:00 i Restaurang Galaxen på Hallands sjukhus Halmstad (ingång vid huvudentrén).

Det är drop-in och du behöver inte anmäla dig eller söka arbetet innan. Har du inte möjlighet att komma då, får du gärna ansöka via webben.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen på drop-in-intervju och/eller att skicka in din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad. 75%-100%.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Arbete under perioden 19-06-10 - 19-08-25.
Antal tjänster
8

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer RGS 95/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Malin Larsson , Avdelningschef

Telefon: 070-284 09 45

Matilda Persson, Kommunal

Telefon: 035-13 19 51