Ledigt jobb

Sjuksköterska till Palliativa allmänna vårdavdelningen, Falkenberg

Sista ansökningsdag: 4 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Palliativa allmänna vårdavdelningen i Falkenberg har 8 vårdplatser för patienter i livets slutskede. Uppdraget är att kunna erbjuda allmän palliativ vård, individuellt anpassad samt med högsta möjliga livskvalitet, till patienter i ett palliativt skede och som inte är i behov av specialiserad palliativ slutenvård och/eller där palliativ vård i hemmet ej är ett tillfredsställande alternativ. Vårdavdelningen ska vara tillgänglig för hallänningar i palliativt skede, oavsett diagnos.

Vi söker nu en engagerad sjuksköterska till vårt sammansvetsade team!

Arbetsbeskrivning

Arbetet som sjuksköterska hos oss innebär vård av patienter i ett palliativt skede samt stödjande samtal med vårdtagare och närstående.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet och intresse för allmän palliativ vård. Du har grundläggande datorkunskaper. då Vi arbetar i journalsystemet VAS och det är en fördel om du har arbetat i detta tidigare. Goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift krävs.

Som person är du engagerad, flexibel och tycker om att arbeta i team samt att samverka med övriga yrkesprofessioner. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. Deltid 80% Arbete dag/ kväll/ helg
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 mars. Referensnummer A850314.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Hedbrandh , Verksamhetschef

Telefon: 0729-85 24 77

Monika Persson , Vårdförbundet

Telefon: 0346-561 13