Ledigt jobb

Undersköterska till Urologikliniken, avd. 2A, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 17 februari Ansök nu

Vi inom Urologikliniken arbetar med den specialiserade urologisjukvården i Halland. Kliniken består av cirka 70 medarbetare varav 14 läkare. Vi har öppenvårdsverksamhet i Varberg och i Halmstad med kontaktsjuksköterskor, uroterapeuter, cystoscopister, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Slutenvårdavdelningen finns i Varberg och tar emot patienter från hela Halland. På vårdavdelning 2A arbetar våra duktiga sjuksköterskor och undersköterskor i team och vi har ett stort fokus på utvecklings- och förbättringsarbete. Urologi innefattar akuta och icke akuta sjukdomar i övre- och nedre urinvägar hos män och kvinnor samt i de manliga könsorganen. Vi utför robotkirurgi vid prostatectomier, cystectomier och nefrectomier. Ungefär 80 procent av våra patienterna har en cancerdiagnos.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta tillsammans med oss i ett av Sveriges ledande team inom specialiserad urologisjukvård. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag som undersköterska där du kommer att ha en viktig roll i såväl det dagliga arbetet som i det framtida utvecklingsarbetet.

För oss på avdelning 2A är det viktigt att du trivs på din arbetsplats och vi strävar därför efter att alla ska ha en god arbetsmiljö. Vi tror att fungerande ronder, tydliga rutiner och kontinuitet är viktigt. För att få mer tid för patienterna kommer du att få stöd både i det vårdadministrativa arbetet men också med vårdnära tjänster som sköter städning, förråd, patientkök m.m. Vi bedriver ständigt förbättringsarbete och hos oss har du som medarbetare möjlighet att vara med och påverka omvårdnaden kring patienten. Vi arbetar processorienterat enligt Lean för att utveckla vår vårdavdelning i tiden, där medicinsk kunskap, ett holistiskt förhållningssätt och ny teknik integreras i syfte att ge en värdeintensifierad vård till patienten.

Som undersköterska är du närmast patienten, ditt arbete innebär bland annat att delta i planering för patienten, utföra omvårdnad samt utföra diverse tekniska moment. Hos oss är katetervård en vanligt förekommande arbetsuppgift. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår även sårvård, riskbedömningar, utföra mätningar samt dokumentation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intresse för urologi. Vi ser gärna att du har läst kursen akutsjukvård 200 poäng, men det är framförallt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som undersköterska inom urologi. Det är också meriterande om du har erfarenhet av VAS.

Samarbetsförmåga, professionalitet och ett ödmjukt förhållningssätt och bemötande ser vi som självklara egenskaper hos dig. Vi värdesätter också att du har ett positivt arbetssätt, en utpräglad servicekänsla och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dag- och kvällstjänstgöring.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 februari. Referensnummer A849195.

Övrigt

I denna rekryteringsprocess utgår vi från ett löpande urval, vilket betyder att kandidater kan komma att kallas in på intervju redan innan ansökningstiden är slut. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Annika Körlin, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 11 94

Agneta Thulin, Kommunal

Telefon: 0340-48 11 40