Ledigt jobb

Drifttekniker med inriktning el till Teknisk service

Sista ansökningsdag: 21 oktober Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Vårt uppdrag hos Teknisk service är att sköta Region Hallands fastigheter och ge service till de verksamheter som är hyresgäster i dessa. Vi ansvarar för drift och underhåll, både av byggnader och den yttre miljön för fastigheterna dygnet runt och har en långsiktig plan för underhåll.

Vi är en värdeskapande partner inom stöd och service – en del i Region Halland.

Arbetsbeskrivning

Som drifttekniker med inriktning el, kommer du att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning och reparation som finns inom fastighetsdrift och sjukvård. Detta kan exempelvis vara el-anläggningar, desinfektionsutrustningar, rörpost, storköksutrustning, medicinsk gas, patientsignalsystem och hissar.

I din roll kommer du att arbeta med el, vi ser gärna att du tidigare arbetat som serviceelektriker eller har motsvarande erfarenhet. Arbetsområdet är Region Hallands norra fastighetsbestånd, i huvudsak på Varbergs sjukhus.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten, men först efter att du kommit in i arbetet ordentligt.

Kvalifikationer

Du som söker arbete hos oss har teknisk utbildning från gymnasie- eller högskola, med för tjänsten lämplig inriktning eller motsvarande kompetens/erfarenhet.

Vi ser även att du:
• Innehar B-körkort
• Har riskmedvetenhet i ditt arbete
• Har goda datorkunskaper
• Kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
• Självständigt kan planera, utföra och dokumentera ditt arbete
• Har en förmåga att prioritera när du har många arbetsuppgifter/uppdrag parallellt.
Det är en fördel om du även har erfarenhet av ärendehanteringssystem, t.ex. Landlord eller Medusa.

Personliga egenskaper vi söker:
• Känsla för lagarbete och service
• Engagemang
• Noggrannhet
• Att du är social och tycker om kontakten med kunder och vill förstå deras behov
• Därtill lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet

Vi förväntar oss inte att du kan allt innan du börjar hos oss men du behöver ha ett genuint intresse av teknik samt en vilja av att lära.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 21 oktober. Referensnummer RGS 73/18.

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jan Agbrant, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 24 70

Ulf Karlsson, Kommunal

Telefon: 035-17 45 50