Ledigt jobb

Sjuksköterska till Öron- Näs- och Halskliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 16 december Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Öron-, näs- och hals- (ÖNH) kliniken vid Hallands sjukhus i Halmstad bedriver mottagnings- och slutenvårdsverksamhet med jourberedskap i Halmstad. Vår mottagning i Halmstad har cirka 24 000 besök på ett år och vår slutenvårdsavdelning har 5-7 vårdplatser. Inom specialiteten har vi en stor bredd då vi omhändertar patienter i varierande åldrar, med olika åtgärder (kirurgiska och medicinska) för enkla såväl som mer kroniska tillstånd. Denna blandning tillsammans med, generellt sett, korta vårdtider skapar både ett varierat och utvecklande arbetsklimat.

Vi söker nu sjuksköterska för tillsvidareanställning hos oss!

Arbetsbeskrivning

På avdelningen, som är belägen på avdelning 53 (organiserad som en egen enhet även om vi delar lokaler med lungmedicin på samma plan) vårdas förutom patienter med sjukdomstillstånd inom ÖNH, även enstaka patienter från verksamheterna ögon- och käkkirurgi. På avdelningen återfinns unga som gamla patienter, med kirurgiska och medicinska tillstånd, som kan vara enkla såväl som mer kroniska.

Tjänsten innefattar tjänstgöring på både avdelningen och mottagningen, vilket bidrar till att du utvecklar en bred kompetens kring hela vårdförloppet för våra patienter som vårdas på kliniken.

Vi strävar efter att ha kvalitet och en god vård av patienten i fokus men även verka för ett gott arbetsklimat som kännetecknas av samarbete, uppmuntran och utveckling i sin yrkesroll.

Hos oss:
* arbetar vi kontinuerligt med förslag till förbättringar för att utveckla vården

* arbetar vi för att ta tillvara var och ens kunskaper och kvalifikationer

* är det tvärprofessionella samarbetet viktigt

* ger vi stöd och uppmuntran till varandra

* är känslan av att få göra ett bra jobb viktig!!

Om Dig:
Vill du arbeta för att utveckla framtidens vård utifrån patientens fokus?

Vill du arbeta på en enhet där dina kollegor utmärker sig genom att vara hjälpsamma, kompetenta och omtänksamma?

Vill du ha som fokus att arbeta för Den bästa livsplatsen både ur patientens och medarbetarens perspektiv?

Då kanske det är dig vi söker!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av öron-, näs- och halsvård. Saknar du detta anser vi att brist på erfarenhet kan vägas upp av känsla för ansvar, nyfikenhet, önskan att arbeta i team och en vilja att anta nya utmaningar.

Du har ett professionellt förhållningssätt och bidrar med ett nytänkande för att utveckla och förbättra vården. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 16 december. Referensnummer HS 325/18.

Övrigt

Anställningsintervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Pauline Ahl, Avdelningschef, ÖNH-kliniken

Telefon: 035-13 14 99

Madeleine Elb , Vårdförbundet

Telefon: 035-13 11 53