Ledigt jobb

Sjuksköterska till Hjärtmottagningen, Varberg

Sista ansökningsdag: 31 oktober Ansök nu

Kardiologin på Hallands sjukhus satsar på framtiden och nu söker vi en ny medarbetare.

Idag har Hjärtmottagningen tre stycken sjuksköterskebaserade enheter; Hjärtsviktsmottagningen, Kranskärlsmottagningen och Arytmimottagningen. Vi har också en dagvårdsverksamhet för patienter som behöver elkonverteras. Mottagningen har ett regionansvar för länets samtliga ICD/CRT operationer samt dess uppföljningar. På Hjärtmottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, undersköterskor och sekreterare. Vi är lokaliserade bredvid hjärtavdelning 5C.

Det är till Kranskärlsmottagningen som en medarbetare kommer att gå i pension och där vi nu söker en ny medarbetare som kan komplettera vår arbetsgrupp på Hjärtmottagningen.
Hjärtmottagningen bedriver utredningar och undersökningar inom hjärtsjukvård samt kliniskt fysiologiska undersökningar. Vi arbeta i team där läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, undersköterskor samt medicinska sekreterare samarbetar för att säkerhetsställa väl utförda undersökningar.

Vår ambition är att erbjuda våra patienter en vård av hög kvalitet med bästa tänkbara service och bemötande.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på Kranskärlsmottagningen kommer du att bedriva självständig sjuksköterskemottagning vilket bland annat innebär patientadministration, utbilda patienter i egenvård och få patienten att förstå vikten av följsamhet. Du kommer även att medverka i Hjärtgymnastik, Hjärtskola samt assistera vid undersökningar och behandlingar.

I arbetet ingår coachande och stödjande samtal, uppföljning av nyinsatta läkemedel samt omfattande telefonrådgivning. Du ska även kunna delta i olika kvalitetsregister och patientstudier. Mötet med patienten sker oftast redan under vårdtiden för att senare följas upp.

Som medarbetare på Hjärtmottagningen blir du en del av vårt team, där du erbjuds ett utvecklande, spännande och självständigt arbete i en grupp med hög kompetens. Som medarbetare hos oss erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling inom arbetsområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet inom kardiologi. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom kardiologi samt erfarenhet av sjuksköterskebaserad mottagning.

Tjänsten kommer att innebära en hög grad av självständigt arbete, där du känner dig trygg att fatta egna beslut och har en stark initiativförmåga. Som person är du positiv till utvecklings- och förändringsarbete, du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du känner ett stort engagemang för ditt arbete, följer upp resultat och kan arbeta självständigt.

Ett gott bemötande bland patienter, närstående och vad gäller samarbetet i personalgruppen ser du som en självklarhet. Du bör tycka om att arbeta resultatorienterat och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är detta något som stämmer in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 oktober. Referensnummer HS 270/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Susanne Johansson, Avdelningschef Hjärtmottagningen

Telefon: 0340-48 17 62

Åsa Svahn, Vårdförbundet

E-post: asa.svahn@regionhalland.se