Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till BUP-mottagningen Falkenberg

Sista ansökningsdag: 30 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Barn- och ungdomspsykiatrins uppdrag är att erbjuda utredning, vård och behandling för barn och ungdomar 0-17 år med psykisk ohälsa och behov av insatser på specialistnivå. Vi arbetar tvärprofessionellt utifrån psykiatrisk diagnostik och låter psykosociala, psykologiska och farmakologiska behandlingsinsatser komplettera varandra.

BUP-mottagningen i Falkenberg är centralt belägen och har i första hand Falkenbergs kommun som upptagningsområde. På mottagningen arbetar 18 medarbetare: medicinska sekreterare, läkare, specialpedagog, arbetsterapeut, sjuksköterskor, socionomer och psykologer. Mottagningen arbetar med mentorskap för nyanställda personer och på kliniknivå finns det internutbildning som är obligatoriskt för nyanställd personal. Vi söker nu en ny medarbetare för att utöka arbetsgruppen.

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga arbetsuppgift är uppföljning av patienter med pågående medicinering samt justering av behandling vid behov. I arbetet ingår även att ge information, råd och stöd till barnen/ungdomarna och deras föräldrar. Arbetet kräver ett nära samarbete med läkare men också med övriga medlemmar i teamet. Vi har tät kontakt med vårdgrannar, skola och socialtjänst.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Det är önskvärt med vidareutbildning i psykiatri alternativt samt om du har tidigare erfarenhet av arbeta med barn och ungdomar. Vi förutsätter att du har god datorvana.

Som person har du ett bra bemötande gentemot patientgrupperna och dess anhöriga och har alltid patientens bästa i fokus. Eftersom vi jobbar teambaserat är det viktigt att din samarbetsförmåga är god. Samtidigt som du uppskattar att arbeta med andra måste du även ha förmåga att själv strukturera upp ditt arbete och arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 september. Referensnummer PSH 103/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Mariette Grattbeck, Avdelningschef

Telefon: 0346-56 125

Åsa Tingemar, Vårdförbundet

Telefon: 0346-56125