Starta din karriär hos oss

För oss är det viktigt att du som är nyutbildad sjuksköterska får en bra start i din yrkeskarriär. Och det får du här!

Unikt erbjudande på Hallands sjukhus

På Hallands sjukhus, som har verksamheter i Halmstad, Varberg och Kungsbacka, erbjuds du som nyutbildad sjuksköterska ett basår. Basåret innebär att du under ditt första år får en trygg start i form av en bred introduktion till yrket.

Basåret innehåller tre huvudområden:

  • Reflektions- och utbildningsdag en gång per månad
  • ”Ny-i-yrket-coach”
  • Möjlighet att välja att tjänstgöra
    på en eller två placeringar

Läs mer om basåret här

Utbildningsanställning

I Region Halland finns många olika karriärvägar för dig som sjuksköterska. En av dessa är att med bibehållen grundlön läsa vidare till specialistsjuksköterska eller barnmorska – en så kallad utbildningsanställning.

Läs mer om utbildningsanställningar här:

Josefin, sjuksköterska barnakutenFölj  Hallands sjukhus vlogg!

I vloggen möter du Josefin, sjuksköterska på barnakuten, och hennes kollegor vid sjukhusen i Halland. Du får till exempel veta mer om hur det är att jobba här och följa med bakom kulisserna i våra olika verksamheter. Du hittar vloggen på YouTube här.

Vill du börja jobba hos oss? Läs mer här.

Sjuksköterskestudent? Vill vill träffa dig!

Vi i Region Halland arrangerar regelbundet olika aktiviteter där vi kan mötas och lära känna varandra. Du får reda på vad vi har att erbjuda som arbetsplats, och kan dela med dig av dina tankar och förväntningar på oss.

Mingelträffar

I november varje år bjuder Hallands sjukhus och Psykiatrin Halland in till mingelträffar i Varberg och Halmstad. I första hand bjuder vi in sjuksköterskestudenter i termin tre till sex på sjuksköterskeprogrammen i Varberg och Halmstad. Men vi välkomnar även studenter från andra högskolor och universitet. På mingelträffarna är också chefer och sjuksköterskor från olika verksamheter på plats. Här får du en inblick i vår verksamhet, kan ställa frågor och får en chans att skapa värdefulla kontakter inför din framtida karriär som sjuksköterska.

Om du redan nu vill vara säker på att få en inbjudan till nästa tillfälle så skicka ett mail till vår rekryteringsfunktion: rekrytering@regionhalland.se

Korridorshäng

Vi besöker också Högskolan i Halmstad och Campus Varberg vid ett par tillfällen varje vår- och hösttermin. Då är det drop-in som gäller och du som student kan komma förbi och prata en stund. Datum för dessa får du via mail eller via vår sida på Facebook.

Vill du jobba extra som undersköterska?

Efter termin fyra på sjuksköterskeprogrammet är du välkommen att jobba som undersköterska i Region Halland. Hör gärna av dig till rekrytering@regionhalland.se om du är intresserad av detta och vill veta mer.