Trainee Halland

Traineeprogrammet riktar sig till dig som är ung, nyutexaminerad akademiker och som har ringa arbetslivserfarenhet. För dig erbjuder Region Halland i samarbete med kommunerna i Halland utvecklingsmöjligheter och en bred och gedigen kunskap kring att arbeta inom offentlig sektor.

Programmet genomförs en gång per år med rekrytering till platserna i början av året och startar i början av september. Som trainee anställs du under 11 månader för en bestämd tjänst, på en av regionens förvaltningar,  som ger dig en chans att utvecklas inom ditt specifika område. Parallellt med arbetet får du delta i ett omfattande traineeprogram. I programmet ingår utvecklingsdagar kring bland annat ekonomi, ledarskap och organisation.

Trainee 15 och Trainee 16

Trainee Halland genomförs i samarbete mellan Region Halland och de halländska kommunerna och har ca tio platser per omgång.

Nu har rekryteringen till 2017 års program påbörjats. Region Halland har tre tjänster inom byggprojektering, digital design och informationsteknologi i årets program. Mer information om programmet och tjänsterna hittar du på Trainee Hallands hemsida www.traineehalland.se