Gå en kurs i sommar!

Är du nyfiken på barockdans, skådespeleri, screentryck, antikens Grekland, löpning eller yoga? Kanske vill du veta mer om natur och kultur i fjällen eller vara med på Sportkollo för 55-plusare? Gå en kurs på folkhögskola och lär dig något nytt i en vacker och inspirerande miljö!

Kurser i många olika ämnen anordnas varje sommar av Region Hallands båda folkhögskolor. Löftadalens folkhögskola erbjuder kurser vid havet i Åsa och Katrinebergs folkhögskola ligger naturskönt i Ätrans dalgång i det lilla samhället Vessigebro, med en stor vacker park där du kan koppla av och njuta av naturen.

Löftadalens folkhögskola vid havet i Åsa

Löftadalen, människor som tittar ut över havet, fotografi.

På Löftadalens folkhögskola kan du bo i enkelrum och äta alla måltider i den vackra matsalen med havsutsikt. Salta bad finns ett stenkast från skolan.

I kursutbudet finns bland annat en internationell sommarskola i barockdans, kurser i keramik, kreativt skrivande, sång, engelska, löpning samt en kurs som kombinerar zumba och yoga!

Läs mer om sommarkurserna på Löftadalens folkhögskola

Katrinebergs folkhögskola i Vessigebro vid Ätran

Katrinebergs folkhögskola sedd från luften, fotografi.

På Katrinebergs folkhögskola kan du välja bland kurser i skådespeleri, skrivande, filmkurs för tjejer, natur och kultur i fjällen, yoga och meditation, engelska, akvarell, med mera. Är du 55+ kan du gå på sportkollo!

Boende erbjuds i vackra rum med modern standard. Köket serverar god och vällagad husmanskost med ett uppskattat salladsbord. I skolans park kan du njuta av den vackra naturen och det finns stora ytor för lek och spel.

Läs mer om sommarkurserna på Katrinebergs folkhögskola