Öppet hus och klädbytardag på Löftadalens folhögskola

Kom till Löftadalens folkhögskola och möt lärare och deltagare under öppet hus lördag 25 mars! Skolans alla utbildningar håller öppet sina undervisningslokaler, verkstäder och ateljéer. Det blir pröva-på-aktiviteter och workshops. Se och lyssna på uppvisningar och framträdanden!

Löftadalens folkhögskola.

Löftadalens folkhögskola ligger vackert på klipporna vid havet i Åsa, söder om Kungsbacka. Här kan du komplettera dina gymnasiestudier eller utveckla dina konstnärliga sidor inom bild och konst, textilt hantverk, keramik, dans eller som singer-songwriter. Skolan har också utbildningar som riktar sig till nyanlända och ensamkommande.

Du får hjälp med ansökan i vallokalen

Det är öppet i skolans vallokal där du kan välja utbildning och göra en ansökan direkt på plats.

Träffa studie- och yrkesvägledaren som kan svara på frågor om CSN och behörigheter. Deltagarstödjare och internatansvarig berättar och visar hur deltagarna bor och studerar.  Du kan också få hjälp att scanna in dokument som behövs för att ansöka.

Byt kläder – smart för miljön och plånboken

Ta med kläder som du tröttnat på och byt till dig andra plagg! Den nationella klädbytardagen är egentligen 1 april - men under öppet hus tjuvstartar vi och ordnar klädbytardag redan i mars. Initiativet till stora klädbytardagen har tagits av Naturskyddsföreningen som arrangerar dagen runt om i Sverige.

Läs mer om klädbytardagen.

Servering

Under hela dagen serveras gratis fika i matsalen. Skolans restaurang Nidingen serverar lunchsoppa mellan 11.00 - 13.00. Lunchsoppan kostar 40 kr och intäkterna går till Löftadalens vänskola Kilwa Masoko FDC i Tanzania.

Öppet hus och klädbytardag

  • 25 mars 2017 kl. 10-15
  • Löftadalens folkhögskola i Åsa

Mer information och hela programmet för Öppet hus.

Läs mer om Löftadalens folkhögskola: www.regionhalland.se/loftadalen