Samtal och dialog om samhällsbyggande i fokus på Region Hallands dag i Almedalen

”Samhällsbygge pågår” var det övergripande temat på Region Hallands dag i Almedalen. Det blev många viktiga och givande samtal mellan förtroendevalda och tjänstemän från stat, kommuner och regioner, representanter för företag och organisationer samt andra intresserade. Digitalisering och bredbandsutbyggnad, sjukvårdens utveckling, bostadsbyggande och hur livsmedelsproduktionen kan bli ännu bättre stod på agendan.

När Region Halland bjöd in till sin dag på Sjöbergs bakgård i Visby så var alla välkomna att delta för att diskutera viktiga frågor med makthavare och sakkunniga. Trots den stenhårda konkurrensen under onsdagen i Almedalsveckan var det många som tog chansen, och det blev trångt i det stora partytältet. Att man dessutom bjöds på en äkta halländsk kulinarisk upplevelse gjorde arrangemanget extra uppskattat.

Reportage och bilder från seminarier och mingel finns att läsa här