Timbanken bra stöd för BH-Pia

Pia Ericson hade svårt att hitta underkläder som passade hennes kropp. Hon prövade olika varianter och upplevde byglar som skavde och band som satt fel och hon kände sig bara obekväm. Men så, efter en BH-skola, ändrades allt. Nästa år firar hennes företag 10-årsjubileum, och kunderna åker långa vägar för att prova ut underkläder i hennes butik.

Pia Ericson har BH-skola och försäljning i sin butik som ligger inrymd i en liten stuga på tomten.

– Ingen kropp är den andra lik och jag vill att mina kunder ska känna sig snyggare och mer bekväma med sig själva när de går härifrån än när de kom. Med underkläder som passar känner du dig finare och då sträcker du på ryggen och vågar ta mer plats.

Det säger Pia Ericson som är BH-coach och säljer underkläder i alla tänkbara storlekar och modeller i sin butik. När hon bytte webbshop behövde hon ta nya tag med sin bokföring. Då blev konsulthjälp via Timbanken räddningen.

Läs artikeln i sin helhet här på vår webb. Den ingår som en del av en serie berättelser under namnet "Tillsammans får vi Halland att växa"  som handlar om personerna, företagen och projekten som tillsammans bidrar till Hallands utveckling och tillväxt.