Lunchmingel

Bred samverkan i hela livsmedelskedjan har blivit ett livsmedelsprogram i Halland. Målen är satta och potentialen i en hållbar produktion av mat är stor. Välkommen till lunchsamtal och lösningsorienterad dialog då mat, jobb, nya perspektiv och hållbar tillväxt är i fokus.

Lisa Lemke
Foto: Magnus Karlsson

Välkommen på lunchmingel hos Region Halland då halländsk mat och hållbar produktion av mat är i fokus.

Mellan klockan 11.00 och 12.30 finns Lisa Lemke, halländsk matkreatör, tv-kock och entreprenör på plats och bjuder på såväl mat som samtal tillsammans med Stefan Bengtsson (C), regionstyrelsens 1:e vice ordförande.

Vi är på Sjöbergs Bakgård, Strandvägen 18 i Visby.

• Lisa Lemke, halländsk matkreatör och TV-kock

• Stefan Bengtsson, regionstyrelsens 1:e vice ordförande Region Halland

Anmäl ditt intresse

Anmäl och dela ditt intresse att delta på Facebook på Region Halland eller Halland växer under evenemang.

Va´social med oss under Almedalsveckan

Välkommen att bidra och delta i samtalen digitalt. Gör det under taggarna #hallandväxer #almedalen #svpol #hallandialmedalen

För dig som inte har möjlighet att närvara på plats sänder vi våra tre seminarier via Facebook live på Region Halland och Halland växer.