Språk-kedjan, för föräldrar, engelska

Utgivare
Region Halland
Utgivningsår

Väskor fyllda med språklust! - BACKPACKS FILLED WITH A LOVE OF LANGUAGES!

Folder för föräldrar - engelska

Projektet Språk-kedjans väskor är framtagna för att du som förälder ska få tips om hur du och ditt barn kan leka och arbeta med språket. Väskorna passar speciellt bra att använda om ditt barn har svårigheter med sin språkutveckling och om ni har kontakt med en logoped.

Varje väska innehåller spel, lekmaterial, böcker och tips på lekar där man inte behöver något speciellt extra material. En del av väskorna innehåller också en cd med sånger eller inspelade sagor och en DVD där man ser hur man använder väskans innehåll.

Väskorna finns på något av biblioteken i din kommun. Kontakta personalen så hjälper de dig att få tag på den väska som du vill låna.

Det finns sex olika väskor och här bredvid kan du läsa vad väskorna har för inriktning. Om du är osäker på vilken väska som passar till ditt barn så prata med barnets logoped, förskolepedagog, bvc-sjuksköterska eller med din barnbibliotekarie.

Vill du veta mer kan du gå in på: www.regionhalland.se/sprakkedjan

Foldern kan även beställas på följande språk:

• albanska
  • arabiska
  • svenska
  • thailändska
  • turkiska

Beställ foldern på engelska här:

Beställ