Halland - bästa livsplatsen hösten 2013

Region Halland
Utgivningsår
Beskrivning

Tidningen ”Halland – bästa livsplatsen”, skickas hem till dig som bor i Halland. Ett första nummer kom ut i samband med regionvalet förra hösten och responsen blev så bra att vi nu har bestämt oss för att regelbundet ge ut en tidning till alla hushåll i Halland.

Tillsammans med kommunerna ansvarar Region Halland för mycket av det som påverkar hur det är att leva och verka i Halland. Med tidningen vill vi informera och ge tips kring allt från vård och företagande till kollektivtrafik och kultur.

Vår förhoppning är att tidningen ska ge dig nya kunskaper och inspiration och att den ger dig lust att engagera dig i arbetet med att göra Halland till den bästa livsplatsen. Hör gärna av dig med synpunkter på tidningen och vad du vill läsa om!

Beställ