Gekås Ullared AB nomineras till Stora Turismpriset 2017

Region Halland och destinationerna i Halland har tillsammans nominerat Gekås Ullared AB till Stora Turismpriset 2017.

Press och media inbjuds att delta då Dag Hultefors (M), ordförande regionstyrelsens i tillväxtutskott Region Halland,  formellt meddelar nomineringen till Gekås Ullared AB:s koncern VD/CEO Jan Wallberg.

Tisdag den 12 september kl. 17
Gekås Ullreds AB:s huvudkontor, Danska vägen 13, Ullared.

I motivering till nomineringen står bland annat följande att läsa: ” Gekås Ullared är långt mycket mer än ett framgångsrikt företag. Det är, med sina närmare 5 miljoner besökare per år, en motor för hela regionen, inte minst för många andra besöksnäringsföretag i Halland”.
Det är Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism, med Tillväxtverket som huvudman, som delar ut Stora Turismpriset på 100 000 kronor. Priset kan gå till företag, organisation eller institution med förankring i länet. I och med nomineringen tilldelas regionens kandidat en belöning på 10 000 kronor som ska användas till en kunskapsfrämjande insats.

Vinnaren av Stora Turismpriset utses den 7 december.

För mer information och frågor, kontakta
Ann-Charlotte Ericsson
Utvecklingsledare/Affärsutveckling, Näringslivsavdelningen Region Halland