Hur står det till med hälsan?

Nu på lördag 31 mars mellan klockan 10:00-13:00 kommer Vårdcentralen Falkenberg att sjuda av liv. Då bjuder man in alla Falkenbergare och andra nyfikna att delta i ”Öppet Hus på Vårdcentralen”. Programmet erbjuder en mängd aktiviteter för hela familjen och ger även en möjlighet att ta reda på hur det står till med den egna hälsan och vad man kan göra för att må bättre.

Testa din hållning, din handstyrka, ta reda på vad våra sjukgymnaster, psykologer och kuratorer har för behandlingar att erbjuda, få hjälp med ”Mina vårdkontakter” eller varför inte få information om olika hjälpmedel som kan underlätta vardagen för dig som har ett handikapp.

-         Vi har så mycket att erbjuda falkenbergarna och nu när vi kommit iordning i våra nya, moderna lokaler vill vi ge dem möjligheten att ta del av vårt utbud, förklarar Hillevi Bengtsson, vårdcentralschef.

Under dagen kan man undersöka såväl sitt blodtryck, sin hållning, sin handstyrka som sin lungkapacitet men framförallt får besökarna möjlighet att träffa de som utgör vårdcentralen, det vill säga medarbetarna. På plats kommer det att finnas läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, psykologer med flera. Passa på att lära känna dem.

-         Nu är det vaccinationstider, såväl inför resor som den pågående HPV-vaccinationen. Vi erbjuder information och svarar givetvis även på frågor kring detta under vårt Öppna Hus, understryker Hillevi Bengtsson.

För barnen kommer det att finnas såväl poängpromenad som teckningstävling. BVC kommer att vara på plats och det kommer att finnas möjlighet att ta en titt på vårdcentralens bassäng.

 

För ytterligare information kontakta:

Hillevi Bengtsson
Vårdcentralschef
telefon 0703-05 49 59