Invigning av nyrenoverade Vårdcentralen Särö

Efter en omfattande renovering återinvigs Vårdcentralen Särö den 22 mars

Invigningen kommer att äga rum vid vårdcentralens huvudentré klockan 11.30. Media, inbjudna politiker, med flera är välkomna att närvara.

-         Det känns verkligen bra att kunna erbjuda en mer ändamålsenlig och patientvänlig central, säger vårdcentralchef Inger Bergstedt.


Vid invigningen kommer ordförande i Driftnämnden Närsjukvård, Tommy Rydfeldt att ”klippa band”. Därefter finns det möjlighet att titta på de nya lokalerna och få en presentation av vårdcentralens utbud.

I samband med invigningen av de moderniserade lokalerna anordnas även en Hälsa- och livsstilsdag för allmänheten lördagen den 24 mars.

-         Vi vill gärna visa upp våra lokaler och låta allmänheten ta del av det stora utbud vi har att erbjuda invånarna i Särö med omnejd. Därför bjuder vi in till en Hälsodag med aktiviteter för både stora och små, förklarar Inger Bergstedt. Du kan testa ditt blodtryck, din lungkapacitet och ditt blodsocker. Du kan få veta mer om kost och motion men också om mindfulness och vardagsbalans. För den som vill förändra sin livsstil kommer vi att ta upp intresseanmälningar till vår nya livsstilsgrupp som startar under våren.

 

För ytterligare information kontakta:

Inger Bergstedt

Vårdcentralschef

Telefon: 0768-49 95 34