Nils Landgren och Malmö SymfoniOrkester kommer till Kungsbacka teater

Kultur i Halland och konsertserien STORM, i samarbete med Change Music Festival, presenterar stolt Nils Landgren och Malmö SymfoniOrkester på Kungsbacka Teater 29 mars.

Efter en vinter av utsålda hus med sin julkonsert, kommer nu en av Sveriges mest kända jazzmusiker, Nils Landgren till Kungsbacka teater den 29 mars. Med sig har han Malmö SymfoniOrkester och den norske dirigenten Ingar Bergby.

Under kvällen kommer publiken bland annat att få lyssna till uruppförandet av Reine Jönssons nya verk "To find peace". "To find peace" är ett beställningsverk där Musik i Syd, med stöd av Kulturrådet, har valt att föra samman den skånske tonsättaren Reine Jönsson med Nils Landgren genom att beställa ett verk för jazztrombon och orkester. Jönsson är rättfram tonsättare, som varit aktiv under många år, med över 60 opus på sin lista.

Nils Landgren och Malmö SymfoniOrkester

Kungsbacka Teater, 29 mars 2017, konsert kl 19.00, konsertintroduktion i foajén kl 18.30.

Konserten i Kungsbacka inleder en turné som sedan går vidare till Malmö Live den 30/3 och Ystad teater 31/3.

För bokning av intervjuer och mer information, kontakta gärna:

Patric Aurell, musikproducent, tel: 070-819 79 18, e-post: patric.aurell@regionhalland.se