Nysatsning på Familjens hus i Varberg

Familjens Hus är en familjecentral belägen i centrala Varberg. Verksamheten är öppen för barn mellan 0-6 år och föräldrar eller annan vuxen. Här finns öppen förskola, föräldrautbildningar och kurser i babymassage och babyrytmik. Familjens Hus drivs i samverkan mellan barn- och utbildningsförvaltningen, socialförvaltningen och Vårdcentralen Håsten.

Familjens hus på Håstens torg har haft verksamhet i flera år och nu har man renoverat och köpt in ny inredning, nya möbler och leksaker. I nysatsningen kommer både Vårdcentralen Håsten och Socialförvaltningen vara ännu mer delaktiga.

Den 9 maj öppnar vi upp lokalerna för allmänheten och bjuder in till invigning och presentation av verksamheten.

Välkommen på visning och invigning

tisdagen den 9 maj kl. 10.00

Kl. 10.00      Invigning - En officiell ceremoni, där Tommy Rydfeldt, Ordförande i Driftnämnden Närsjukvård samt  Micael Åkesson, Ordförande från Barn- och utbildningsnämnden
i Varbergs kommun deltar.

Kl. 10.15    Visning av lokalerna

Plats: Håstens torg, Varberg

För ytterligare information kontakta:

Anna Stålnacke
Kommunikationschef, Närsjukvården Halland