Nytt år och nya timmar – nu är de 53 timbankskonsulterna igång!

Över 2000 halländska entreprenörer har fått kvalitetssäkrad affärsutveckling med hjälp av Timbankens konsulter de tre senaste åren. Nytt för i år är att antalet timbankskonsulter nästan fördubblats och att det finns möjlighet att få konsulthjälp inom två nya och efterfrågade kompetensområden – digitalisering och hållbarhet.

Imorgon, fredag 20 januari, anordnar Region Halland en heldag för Timbankskonsulterna.  På agendan står bland annat den obligatoriska utbildningen i "Jämlikhetens betydelse för en hållbar tillväxt” som leds av Dan Humble. Timbankskonsulterna ges även tillfälle att få en närmare kontakt med de halländska kommunernas näringslivsenheter och Hallands aktörsråd.

Timbanken erbjuder fem timmars kostnadsfri konsulthjälp inom sju kompetensområden: Affärsplan, affärsstrategi och affärsutveckling; Ekonomi, avtal och juridik; Marknad, sälj, social media, varumärkesarbete och offentlig upphandling; Ledning, organisationsutveckling, HR och anställningar; Produkt/tjänsteutveckling och import/export; Digitalisering, teknik och automation; Miljö, social, ekologisk hållbarhet och CSR

För mer information om morgondagens event och om Timbankskonceptet
kontakta Bea Lindell, utvecklingsledare på Region Hallands Näringslivsavdelning
035-17 98 19, bea.lindell@regionhalland.se