Pressinbjudan: Invigning av nyrenoverade Vårdcentralen Tvååker

Vårdcentralen Tvååker har efter renovering och ombyggnad fått nya funktionella lokaler. Den 22 oktober återinvigs Vårdcentralen Tvååker i närvaro av bland annat närsjukvårdsledning och politiker. Invigningen kommer att äga rum vid vårdcentralens huvudentré klockan 10.00.Media, inbjudna politiker, allmänhet med flera är välkomna att närvara.

-         I och med ombyggnaden, som innebär att vi nu har all verksamhet på ett och samma våningsplan, kan vi erbjuda våra patienter en lättillgänglig, ändamålsenlig och patientvänlig vårdcentral, säger vårdcentralchef Louise Bentley.

Vid invigningen kommer ordförande i Driftnämnden Närsjukvård, Tommy Rydfeldt att ”klippa band”. Därefter finns det möjlighet att titta på de nya lokalerna och få en presentation av vårdcentralens utbud.

I samband med invigningen av de moderniserade lokalerna anordnas även en Hälsa- och livsstilsdag för allmänheten lördagen den 27 oktober.

-         Vi vill gärna visa upp våra lokaler och låta såväl tvååkersborna som andra ta del av det stora utbud vi har att erbjuda invånarna i Tvååker med omnejd. Därför bjuder vi in till en Hälsodag med aktiviteter för både stora och små, berättar Louise Bentley och utlovar ett utbud av spännande aktiviteter som passar olika åldrar och intresseinriktningar till exempel ”Fråga doktorn”, akupunktur, tipspromenad, teckningstävling, blodtrycksmätning, prata rökvanor och KOL-test.

För ytterligare information kontakta:

Louise Bentley
Vårdcentralschef
0722 - 36 51 07