Pressinbjudan till ”Hur går det för Halland?! – strategiskt forum 2017”

Imorgon, torsdag den 9 november, anordnar Region Halland en dag med fokus på globala framtidstrender, integration samt utmaningar och möjligheter i Halland.

Hur kan vi planera strategiskt för framtiden i dagens komplexa och oförutsägbara värld? Hur kan vi arbeta med värderingar i arbetet med integration och hur "normala" är våra svenska värderingar i jämförelse med resten av världen?

Intresset är stort och konferensen är fullbokad med över 180 personer .

Gästtalare är bland andra Outi Kuittinen med temat "What happens when global megatrends hit your area?", Bi Puranen om att fly till det extrema landet Sverige och Mustafa Panshiri som ger exempel på hur vi kan lyckas med integrationen.

Om arrangemanget: konferensen hålls på Strandbaden i Falkenberg den 9 november mellan kl. 9.00 och 16.30.

Konferensen är en del i Region Hallands uppföljningsarbete av Tillväxtstrategi för Halland.

Läs hela programmet här (PDF-dokument, 692 kB)

Välkomna!

För frågor och mer information:

Marie Karlsson, Strateg regional utveckling

telefon: 070-398 89 18