Pressinbjudan: Två hallänningar och en flagga…

På torsdag, den 17 november, ger sig Erik Sellergren och Andreas Nilsson, två stolta hallänningar från Varberg, ut på en jorden runt-resa. I packningen har de tagit med Region Hallands flagga.

Hur reagerar folk på flaggan i Ryssland, på Hawaii och i Sydamerika? Tror de på Erik och Andreas när de gör gällande att Halland är den bästa livsplatsen?

Erik och Andreas kommer att dela med sig av sina och flaggans äventyr på en blogg på Region Hallands webbplats. Media hälsas välkommen att träffa dem före deras avfärd. Erik, Andreas och Region Hallands kommunikationsdirektör Yvonne Persson finns på plats på Varbergs järnvägsstation, onsdagen den 16 november, kl 11.30.

Bloggen nås på blogg.regionhalland.se/reseblogg

Välkomna!

För mer information: Kontakta Yvonne Persson, kommunikationsdirektör,
Region Halland, tel: 070-328 29 55 eller E-post: yvonne.persson@regionhalland.se