Sofie Livebrant gör tre konserter i Halland 15-17 mars

Sofie Livebrant är på turné med nya albumet Secrets, om hemligheter, drömmar, inre och yttre gränser. Hon gör tre spelningar i Halland och besöker då Halmstad, Hyltebruk och Kungsbacka.

Sofie Livebrant. Foto av Johan Månsson.

När Sofie Livebrant i mitten av mars kommer till Halland för tre spelningar är hon aktuell med albumet Secrets (2017). Ett gränslöst album på svenska, franska och engelska, med inslag av poesi, folk, jazz och världen. Musikaliskt speglar albumet Sofies många resor och hennes många gränsöverskridande möten med olika människor och musik.

Sofie Livebrant, sångerska och kompositör från Stockholm, har sedan 9 års ålder spelat piano och gjort sånger. Hon har tonsatt texter av Dan Anderson, Emily Dickinson, Sylvia Plath, Charles Baudelaire, Jeanette Winterson och många andra. Sedan 2010 har Sofie Livebrant turnerat med eget material.

Albumet Secrets på Spotify.

Videoklipp på YouTube: Breath in breath out, från förra skivan.

Spelningar i Halland, mars 2018

Musiker på turnén

  • Sofie Livebrant, sång, gitarr, piano
  • Lisa Långbacka, accordeon
  • Johan Lindström, pedalsteel, gitarr
  • Dan Berglund, bas

Turnén ingår i konsertserien STUDIO:

Konsertserien Studio: är ett samarbete mellan Kultur i Halland, Hallands kommuner och lokala arrangörer, med syfte att visa musik som inte syns i det ordinarie konsertutbudet inom folk- och världsmusik, jazz och pop.

Vid frågor eller för att boka intervju, kontakta gärna:

Emrik Larsson, musikproducent, Kultur i Halland, tel: 070-916 28 11, e-post: Emrik.Larsson@regionhalland.se