Vem blir Årets medarbetare 2017?

Nu ska det offentliggöras vem som får utmärkelsen Årets medarbetare 2017 i Region Halland. Årets stipendiat kan se tillbaka på ett mångårigt yrkesliv i den halländska vården, där utveckling och förbättringsarbete gått som en röd tråd.

Representanter för medierna välkomnas till en presskonferens onsdagen den 8 november klockan 12.30 då det avslöjas vem som får ta emot utmärkelsen Årets medarbetare 2017 i Region Halland.

På presskonferensen ges möjlighet att intervjua stipendiaten, stipendiatens chef samt regionstyrelsens ordförande Mats Eriksson.

Tid: Klockan 12.30, onsdagen den 8 november 2017.
Plats: lokal ”Sälen”, Regionhuset, Södra vägen 9, Halmstad.

Kontakt: Vesna Kesar, HR-avdelningen, 035-13 42 45

Fakta/Bakgrund
Detta är det 29:e året som utmärkelsen delas ut. Utmärkelsen Årets medarbetare (tidigare Region Hallands personalstipendium) ges årligen till en medarbetare, grupp av medarbetare eller arbetsplats som bidragit till en insats utöver det vanliga för invånarna och för Hallands utveckling – och som genom utveckling och ständiga förbättringar skapat mervärde för Region Halland och Halland.  Stipendiet är på 100 000 kronor.