Kurs & Konferens

På kursgården Granhem finns konferenslokaler som rymmer upp till 40 personer, samt en datasal.Vår aula har plats för ca 200 gäster, en rymlig sal med modern teknik samt ljud- och ljusanläggning.

Boende

Kurshotellet Björkhem har 45 rum med sammanlagt 60 bäddar. Där bor du i ljusa trevliga rum utrustade med TV, dusch och toalett. På Björkhem finns två samlingsrum och ett rum med biljardbord.

Björkhem - gården

Mat & Dryck

Köket erbjuder god, vällagad husmanskost och ett rikligt salladsbord. Möjligheter finns att beställa kvällsbuffé eller trerätters supé. Öl- och vinrättigheter i slutna sällskap.

Matsalens entré

Motions- och styrketräningslokal, solarium & bastu

I huvudbyggnaden finns en motions- och styrketräningslokal med bastu och solarie

Gym

Idrottshall

Katrinebergshallen är en idrottshall som håller internationella mått och har en konferenssal för 30 personer. Intill idrottshallen ligger fotbollsplanen.

Idrottshallen

Parken

I parken kan du njuta av den vackra naturen. Här finns stora ytor för lek och spel, beachvolleybollplan och boulebana, samt en grillplats.

Parken

Omgivningarna

I vessige finns det sommartid tillgång till ett utomhusbad och bara 12 km västerut har man möjlighet att njuta av havet och kilometerlånga sandstränder. Det finns även gott om golfbanor i närheten. Är man shoppingsugen är det självklara besöksmålet Gekås i Ullared, endast 2 mil från Katrineberg.

Frågor och bokningar

För information och bokning, välkommen att kontakta oss via formuläret eller,
Tel: 0346-575 42
Mobil: 070-623 17 99