Information om arrangemanget

Syftet med utbildningen är att kvalitetsäkra mötet mellan näringslivet som kund och kommunens olika myndigheter. Som handläggare får du din ”verktygslåda” kompletterad för ett bra möte och konstruktiv handläggning. Du får inblick i kommunens organisation och förvaltningar och hur vi tillsammans kan stärka företagsklimatet. Du får tillfälle att träffa och diskutera med kollegor från andra förvaltningar. Genom inspel från företagare ökar vår förståelse för näringslivets situation och villkor.

Målgrupp och upplägg:

Utbildning vänder sig till handläggare inom myndighets- och samhällsbyggnadsförvaltningar i Halmstad och är upplagd med tre pass:

21 september (heldag), 5 oktober (halvdag) samt 25 oktober (heldag) 2017.

Föreläsningar, exempel, diskussioner och grupparbeten varvas. Hemuppgift av reflekterande karaktär kan förekomma.

Antalet platser är begränsat till 20 personer.

Föreläsare är både extern expertis och från kommunens organisation.

Fika och lunch ingår vid samtliga pass. Utbildningen är kostnadsfri.

Plats:

Halmstad Arena.

Mer information om programmet finns i PDF till höger.

Bekräftelse skickas ut via e-post. Vid sjukdom eller annat förhinder avanmäl dig till Helena Nilsson, Region Halland.