Information om arrangemanget

Välkommen till den Västsvenska EU-konferensen 2016!

Äntligen är det dags för årets västsvenska EU-konferensen som går av stapeln den 1-2 september på Tylösand i Halmstad! Värd är Halmstads kommun tillsammans med Region Halland. Övriga arrangörer är Region Värmland och Västra Götalandsregionen.

Årets tema: Energi och klimat

Hur kan lokal och regional nivå bidra till en hållbar utveckling i EU?

Under två intressanta halvdagar har du möjlighet att nätverka, diskutera och få den senaste informationen om EU:s möjligheter och utmaningar av framstående huvudtalare så som Maria Wetterstrand, fristående grön debattör, Birgitta Ohlsson, fd. EU-minister och Pierre Schellekens, vice kabinettschef för klimatkommissionär Cañetes.

Huvudtalare

• Maria Wetterstrand
  • (Birgitta Ohlsson/Carl Schlyter)
  • Pierre Schellekens

Utöver detta får du lyssna på flera intressanta panelsamtal med Europaparlamentariker, regionala representanter, experter och journalister. Flera programkontor kommer att finnas på plats för att hålla workshops och diskutera möjligheterna i deras program.

Konferenskostnad

1350 kr per person ex. moms

Logi

Logi på Tylösand: Du bokar och betalar direkt till Hotel Tylösand på e-post bokning@tylosand.se eller tfn 035-30 505. Uppge koden EU-möte så får du rabatterat pris. OBS. Begränsat antal rum, först till kvarn!

Logi på Grand Hotel: Du bokar och betalar direkt till Grand Hotel på e-post info@grandhotel.nu eller tfn 035-280 81 00. Uppge koden EU-möte så får du rabatterat pris. Kostnadsfri busstransport från Grand Hotel till Hotel Tylösand under båda konferensdagarna ingår.

Vill du ställa ut kostnadsfritt?

Är din organisation/ditt företag intresserad av att ställa ut kontakta Lovisa Aldrin, Europa Direkt Halland för mer information. lovisa.aldrin@halmstad.se.