Anmäl dig till Västsvenska EU-konferensen 1-2 september 2016

Den 1-2 september 2016 är det åter dags för den västsvenska EU-konferensen som vid detta tillfälle kommer att äga rum på Hotell Tylösand i Halmstad.  Årets tema är energi och klimat - Hur kan lokal och regional nivå bidra till en hållbar utveckling i EU?

Under två intressanta halvdagar finns det möjlighet att nätverka, diskutera och få den senaste informationen om EU:s möjligheter och utmaningar. Lyssna på flera intressanta panelsamtal med Europaparlamentariker, regionala representanter, experter och journalister. Flera programkontor kommer även att finnas på plats.

Konferensen vänder sig till förtroendevalda, tjänstemän inom kommun, landsting eller region, företrädare av intresseorganisationer, akademi, företagare samt  till de med intresse för EU och för aktuella möjligheter inom temat klimat och energi.

Värd för Västsvenska EU-konferensen 2016 är Halmstad kommun tillsammans med Region Halland. Övriga arrangörer är Region Värmland och Västra Götalandsregionen.

Obs! Sista anmälningsdagen är 1 augusti 2016.

För mer information kontakta:

Lovisa Aldrin, Europa Direkt Halland
E-post: europadirekt@halmstad.se