Avspark för Destination Halland 2020 22 april 2016

Fredagen den 22 april bjuder Region Halland tillsammans med kommunernas besöksorganisationer in representanter från den halländska besöksnäringen för att starta igång projektet Destination Halland 2020.

Eftermiddagen ägnas åt att fira startskottet för projektet vars syfte är att stärka besöksnäringens utveckling i Halland. Destination Halland 2020 är ett 3-årigt projekt som finansieras av Region Halland och de halländska kommunerna med stöd från Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Avsparken sker på Arena vesterhavet i Falkenberg mellan kl. 13.00-16.00
Mötet är kostnadsfritt och vänder sig till halländska företagare inom besöksnäringen. Anmälan görs senast den 15 april.

I högerspalten under dokument och länkar kan du ta del av inbjudan och anmäla dig till avsparken.

Vid frågor kontakta:
Ann-Charlotte Ericsson, utvecklingsledare Region Halland