Avspark för projektet Destination Halland 2020 22/4

På fredag den 22 april är det dags för avspark för projektet Destination Halland 2020 på Arena Vesterhavet i Falkenberg. Då samlas representanter från Hallands beöksnäring, kommunernas besöksorganisationer och Region Halland för att fira startskottet.

- Enligt deltagarlistorna ser det ut att bli en stor uppslutning, vilket är otroligt positivt, säger Ann-Mari Bartholdsson näringslivschef Region Halland. Nu startar vår gemensamma resa att stärka besöksnäringens utveckling i Halland, avslutar Ann-Mari.

Destination Halland 2020 är ett treårigt projekt vars syfte är att stärka besöksnäringens utveckling i Halland. Projektet finansieras av Region Halland och de halländska kommunerna med stöd från Europeiska regionala utvecklingsfonden.

För mer information om projektet kontakta:
Ann-Charlotte Ericsson
E-post: ann-charlotte.ericsson@regionhalland.se