Vi gör Halland till en ännu mer framgångsrik matregion

Länsstyrelsen och Region Halland bjuder in företag, aktörer och nätverk med koppling till livsmedelsbranschen i Halland till en halvdagskonferens på Tjolöholms slott den 14 mars för att fortsätta arbetet med Livsmedelsprogram för Halland.

För ungefär ett år sedan genomfördes "Handslaget", det avslutande mötet i uppstartsfasen av det halländska livsmedelsprogrammet. Nu fortsätter vårt arbete att tillsammans göra Halland till en ännu mer framgångsrik matregion. Välkommen till en träff för fortsättningen av Livsmedelsprogram för Halland!

Halvdagskonferensen på Tjolöholms slott riktar sig till företag, aktörer, nätverk och andra parter med koppling till livsmedelsbranschen i Halland.

• Ta del av det som händer inom mat, dryck, måltider och matupplevelser i Halland
  • Få information om arbetet i programmets fyra tematiska områden
  • Halländska profiler ger sina perspektiv på hållbara måltider, mat och dryck
  • Dela med dig av dina tankar på hur vi tillsammans jobbar vidare på bästa sätt
  • Träffa branschkollegor och matinspiratörer under gemytliga former
  • Miniutställning – välkommen att ställa ut!

Inbjudan finns här