Mat

På Katrineberg äter du i skolans ljusa fina matsal. Köket erbjuder god, vällagad husmanskost och ett rikligt salladsbord.

I en tvådagarsvistelse med helpension ingår följande måltider dag 1: fm kaffe & fralla, lunch 11.30-12.45, em kaffe &kaka, kvällsmat 16.30-17.30, kvällsfika kaffe & fralla. Dag 2: frukost, fm kaffe & kaka, lunch 11.30-12.45 och em kaffe & kaka.
Kvällstid kan konfererande grupper och kurser välja att beställa ner mat till något av samlingsrummen på kurs/konferenshotellet Björkhem
Möjlighet finns att beställa buffé eller trerätters supé, nedan följer menyförslag.
Vi har öl- och vinrättigheter i slutna sällskap.

Kvällsmeny

Förrätter
Lufttorkad skinka med melon, basilikacreme & grissini 56:-
Västerbottenpaj med kryddgrönt 68:-

Huvudrätter
Till våra kött-och fiskrätter kan ni välja mellan kokt potatis, klyftpotatis, potatisgratäng eller pastasallad

Fetaostfylld kycklingfilé kockens favoritsås, tricoloremix & grönsallad 156.-
Inkokt lax romsås eller kall mangochutney- & gräslökssås, ärter & grönsallad 148:-
Vitlöksdoftande fläskfilé, rödvinssås, tricoloremix & grönsallad 164:-
Kall marinerad fläskfilé med grönsallad & kall örtsås 164:-

Desserter
Citronkaka med hallon och lättvispad grädde 50:-
Kladdkaka med lättvispad grädde 55:-
Gräddtårta med bär 50:-
Pannacotta m bärsås 55:-