Fysisk skådespelarträning utomhus, 7-9 augusti - Kursen är inställd

Vi jobbar mot ett fysiskt, impulsstyrt uttryck med fokus på samspel, närvaro och energi. Teknikerna och övningarna vi utgår ifrån är bl a Jerzy Grotowski och den japanska dansformen butoh.

Fysisk skådespelarteknik

Tillsammans utforskar vi de impulser vi får av varandra och av omgivningen. Att vi i största möjliga utsträckning jobbar utomhus ger oss en extra dimension i arbetet.
Teknikerna och övningarna vi utgår ifrån är lånade från olika håll, bl. a från traditionen efter den polska teaterförnyaren Jerzy Grotowski och från den japanska dansformen butoh.

Lärare på kursen är Öystein Flaa. Öystein är till vardags lärare på Katrinebergs folkhögskolas skådespelarlinje och högskolekandidat i drama- och teaterkommunikation från Högskolen i Oslo, har läst teatervetenskap och litteraturvetenskap vid Universitetet i Oslo och filmvetenskap vid Högskolan i Halmstad. Har dessutom ett antal längre kurser i skådespelarteknik från Grenland Friteater i Norge och Odin Teatret i Danmark.

Vi börjar tisdagen den 7 augusti kl. 09.30 med förmiddagskaffe.
Kursen beräknas sluta torsdagen den 9 augusti kl. 16.00.

Kostnad för kursen är 1.220 kr, vilket  inkluderar helpension.
Väljer du att inte bo på skolan är priset  700 kr.
Egna sängkläder medtages.
Ytterligare information får Du genom att kontakta oss på telefon 0346-575 00  eller kursledaren Öystein Flaa på telefon 0346-575 19 eller via mail oystein.storseth-flaa@regionhalland.se

Sista ansökningsdag: 18 juni